maandag , 26 september 2022
Moslims zijn mietjes
Screenshot YouTube

Moslims zijn mietjes

En in sommige gevallen ook nog zo dom om het toe te geven. Al moet ik er wel bij zeggen dat het doen van een rechts-populistische uitspraak-tot dit moment -altijd op mijn loodjeslijst heeft gestaan. Maar ik zou pas echt PVV'er zijn als ik mijn leus niet zou toelichten, dus gun mij daar even de kans voor. Ik ken (Algemeen Beschaafd Rotterdams gozert) me vaag herinneren ooit een islamitische overlevering gelezen te hebben over de pijnlijke bestraffingen in het hiernamaals voor, vast vrij vertaald, journalisten. Ik zou de bron niet meer weten, maar ik ben maar een alliteratie spuwende dikzak,…

Review Samenvatting

Gebruikers Rating: Wees de eerste !
0

En in sommige gevallen ook nog zo dom om het toe te geven. Al moet ik er wel bij zeggen dat het doen van een rechts-populistische uitspraak-tot dit moment -altijd op mijn loodjeslijst heeft gestaan. Maar ik zou pas echt PVV’er zijn als ik mijn leus niet zou toelichten, dus gun mij daar even de kans voor.

Ik ken (Algemeen Beschaafd Rotterdams gozert) me vaag herinneren ooit een islamitische overlevering gelezen te hebben over de pijnlijke bestraffingen in het hiernamaals voor, vast vrij vertaald, journalisten. Ik zou de bron niet meer weten, maar ik ben maar een alliteratie spuwende dikzak, schiet dus maar gewoon op snorremans Karre, niet op mij. Anyway, destijds had ik, uit onbegrip, nogal wat moeite met adat als deze. Maar dit veranderde allemaal toen die onmensen met hun roze microfoontjes landelijke bekendheid kregen. ‘Journalisten’ die in elk willekeurig riool met ‘u’ zouden worden aangesproken.

Triest, maar eilaas niet verrassend genoeg, zijn de blonde kakker, afvallige Midden-Oosten-midget en fascistische kompanen razend populair in ons decadente fl*kkerlandje. Vanzelfsprekend, helaas, ook bij de moslims. Want het is nou eenmaal humoristische televisie en met humor kom je tegenwoordig overal mee weg, ik ken er over meepraten. Maar dat is tot daar aan toe. Wat ik mij ook nog vaag ken herinneren is een voorzichtig volksfeestje binnen de moslimgemeenschap toen die !@#$% een keer bijna iets positiefs berichtten over imam Mohammed Cheppih. En wat ik mij nog heel goed herinner, omdat dat elke dag gebeurt, zijn de vele tot plaatsvervangende schaamte leidende optredens van hun enige echte Leidse, maar vooral Afghaanse vrijwilliger.

Verfoeilijk, maar dus niet verrassend. Niet voor een gemeenschap die als een labiele-loverboy-lijder, haar welzijn steevast buiten zichzelf zoekt. Gaat maar na: de meesten der meest prominente moslims in Nederland zijn overgelopen ex-verraders of uitgeleefde kruimeldiefjes die hun oude leven via de achterdeur verlieten om bij ons over de rode loper ontvangen te worden. En als ik ooit prominent word, ben ik vast een combinatie van die twee. Een wijze man vergeleek eens een dergelijke constellatie met de gebeurtenissen in de film ‘Avatar’. Een infiltrant ‘ziet het licht’ en wordt meteen de onomstreden rebellenleider der blauwe mannen. Zo snel ken je carrière maken in een kranke gemeenschap. In een solide corps zou je voor elke verkochte gram minstens een jaar lang met je ogen dicht en muziek van André Hazes op de achtergrond, de moskee moeten stofzuigen voor je überhaupt recht van spreken zou hebben. In een dergelijk solide corps zou een Nietsnutt als ik dus ook nooit serieus genomen worden.

Het is niet gek dat we onze lat op de grond gelegd hebben, het liefst zouden we dat duivelse ding begraven. ‘’De aarde draait door en dwazen blijven altijd ongehoord’’, zei Breyten M., Gado hebbe zijn ziel, ooit. Dat vind ik een goede omschrijving van onze situatie wanneer we virtuele mashallatjes uitdelen naar aanleiding van een mooi sprookjeshuwelijk- of koran-gooiend-meisje-verandert-in-rat-sprookje, zo u wilt. En dan moet ik van mijn psycholoog positief blijven, makkelijker gezegd dan gedaan. Mijn laatste hoop is gevestigd op de hoop dat Mgharba.NL tenminste niet zo mietig is om deze destructieve hersenspinsels te publiceren. En nu is het hoog tijd om me klaar te maken (iets met tatoeages en foundation) voor de Klassieker.

Salam.

Anouar Ethawri

En in sommige gevallen ook nog zo dom om het toe te geven. Al moet ik er wel bij zeggen dat het doen van een rechts-populistische uitspraak-tot dit moment -altijd op mijn loodjeslijst heeft gestaan. Maar ik zou pas echt PVV'er zijn als ik mijn leus niet zou toelichten, dus gun mij daar even de kans voor. Ik ken (Algemeen Beschaafd Rotterdams gozert) me vaag herinneren ooit een islamitische overlevering gelezen te hebben over de pijnlijke bestraffingen in het hiernamaals voor, vast vrij vertaald, journalisten. Ik zou de bron niet meer weten, maar ik ben maar een alliteratie spuwende dikzak,…

Review Samenvatting

Gebruikers Rating: Wees de eerste !
0